Anmäl er till Glädjeknuffs deltagande i Lidingöloppet den 27 september!

Lördagen den 27 september radar vi upp oss för att njuta av ännu ett Lidingölopp. Efter premiärdeltagandet 2013 känner vi oss mer än sugna på att få återuppleva den sköna stämningen som hör Lidingöloppet till.

Vi har nu de 16 löpare vi behöver. Tack för det massiva gensvaret! Anmäl gärna om du vill stå på vår lista över löpare som är intresserade av att springa något lopp med oss i framtiden (via samma kontaktvägar nedan).

Det finns fortfarande plats för dig som vill åka med i en av våra två joëletter! Om alla 6 platser fylls så ger det tre delsträckor à 8, 12 och 10 km. (Du behöver alltså inte åka alla de 30 kilometerna, men de som åker de två första delsträckorna kommer att ansluta vid målgången, där vi gemensamt tar emot våra medaljer.) 

Vare sig du önskar sitta i en av våra två joëletter eller vara en av de löpare som för dem framåt, så anmäler du ditt deltagande på något av två sätt (använd samma kontaktvägar om du har några frågor om arrangemanget):

1) Skriv in dina kontaktuppgifter här på hemsidan.
2) Skicka ett mejl till viktor.winterglod@gmail.com.

Meddela följande:

1) Att du vill delta i Lidingöloppet (som löpare eller som ”riddare”, sittande i joëletten).
2) Ditt telefonnummer.
3) Annan info som kan vara till hjälp i vår planering.

Lidingöloppet – Allmän info

Lördagen den 27 september, 13.00 – 17.30 (cirka).

Lidingöloppet mäter 30 km och är lättsprunget sett till underlaget, men banan är bitvis väldigt kuperad och en rejäl utmaning. Lidingöloppet går på Lidingö i Stockholm.

Vi har plats för 6 riddare (du som åker med i joëletten) och har behov av 16 löpare. Först till kvarn! Deltagandet är gratis.

För att springa Lidingöloppet med Glädjeknuff bör du klara av att springa 30 km på 3 timmar eller snabbare. Det kravet ställer vi för att kunna parera ”reptider”, klockslag då vi måste ha hunnit en viss sträcka för att få fortsätta. I tillägg till att springa så kommer du att i omgångar skjuta på joëletten (”springvagnen”), vilket är ytterligare en utmaning att lägga till de tre terrängmilen.

Som riddare får du njuta av vacker höstnatur, publikens glada hejarop, den goda stämningen i glädjeknuffgänget och den underbara känslan av att nå målet i samlad grupp. Ett minne för livet!

Vi i Glädjeknuffs organisation hälsar er varmt välkomna till en underbar dag!

Viktor, Daniel, Fredrik & Mårten

[hr]

[fbshare type=”button”]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”lucida grande”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *