Lidingöloppet 2014 – med Adam och Teo

Lidingöloppet-2014-Glädjeknuff-07

Glädjeknuffs andra deltagande i Lidingöloppet och solen kunde inte varit mer välkommen. Adam, som även var med förra året, tog förstasträckan mellan starten i Koltorp och Kyrkviken. Där väntade Teo som debuterade i joëlettetronen. Teo och glädjeknufflöparna ångade på fram till Grönsta gärde vid 20 km, där Adam åter tog plats i vrålåket. Adam som med ivriga handklapp manade på sina springare att hålla tempot ytterligare 10 km, hela vägen in under målportalen. Tvåhundra meter före mål anslöt Teo i sin rullstol, och publiken eldades upp av det framstormande gänget, som under hurrarop och applådkrevader, spurtade mot medaljer och vila. Allt detta i Lidingöloppets 50:e upplaga.

Återigen kan vi konstatera att en handfull löpare, en joëlette och (i det här fallet) två glada killar, är en vinnande kombination. Bilderna nedan får vittna om en septemberlördag med guldkant.

Tack alla löpare för er energi och iver att göra Adams och Teos dag. Cecilia, Stefan, Kalle, Tobias, Johan, Helena, Nicklas, Stefan och David! Även ett stort tack till Adams assistent Andrew, vars okuvliga entusiasm och varma engagemang, värmer Glädjeknuffs organisation i hjärtat. Och tack till Teos mamma och mormor, vars uppskattning värmer så in i själen.

/Viktor & Fredrik (roddarna för dagen)

[hr]

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”lucida grande”][fbshare type=”icon_link”]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *