Hugos Stiftelse ger Glädjeknuff stipendium

Vi i Glädjeknuff är otroligt glada för det stipendium vi tilldelats av Hugos Stiftelse. Så tacksamma för att vår verksamhet ges ytterligare förutsättningar att utvecklas. Som det står i den saxade texten nedan låg vi långt fram i planeringen inför Open Nordic Joëlette Championship 2020, ett evenemang med internationella deltagare, då pandemin drog i bromsen. Stipendiepengarna kommer förr eller senare ge vingar åt ett eller annat arrangemang, till glädje för de barn och ungdomar som gör det så givande och roligt att hålla Glädjeknuff rullande.

TILL MINNE AV HUGO NORDMARK

Lika mycket som vi känner glädje över stipendiet, lika mycket och mer därtill, kände vi stor sorg då vi i september nåddes av beskedet att Hugo Nordmark gått bort. Hugo som kommit att bli sinnebilden för ”ett gott och aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning”, med pappa Mikael som främste följeslagare längs deras delade löp- och rullupplevelser.

Vi i Glädjeknuff vårdar ömt allt det fina Hugo Nordmark med familj inspirerat till. Hugos Stiftelse är en vacker och betydelsefull förlängning av Hugos 11-åriga liv. Här kan du läsa mer om Hugos historia och stiftelsens tillkomst.

Om du vill skänka pengar till Hugos Stiftelse och bidra till att barn och ungdomar med funktionsnedsättning ges ett aktivt liv, swisha valfri summa. Det gör du smidigast genom att öppna Swish och skanna QR-koden här inunder. Tack för ditt bidrag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *