Glädjeruset 2017 – med Tim

Glädjeruset, detta lyckorus till lopp! Orkestrerat av Mikael Nordmark (Team Nordmark) och möjliggjort av entusiastiska sponsorer och funktionärer, och alla deltagare som i lördags fick Täbys vattennära gångstråk att sjuda av löp- och rullglädje. Närmare 1000 personer deltog (barnloppets deltagare inräknat).

Ny i Glädjeknuff-gemenskapen, Tim, som med sin coola uppsyn och känsla för musikdiggande satt som handen i handsken, eller om man föredrar – som Tim i joëletten – under Glädjerusets 10 km. Med som löpare, Tims mamma Kristina. Lite osäker på löpformen, men hon kom att leverera finfina steg i sällskap med oss övriga springare: Per, Marie, Fredrik och jag, Viktor. Glädjeknuffaren Mårten stod vid mikrofonen och skötte speakeruppdraget med bravur.

Längs rundan var det solsken och skön stämning. Paus för fotografering med världsmästaren i 100 km-löpning, Jonas Buud, och en massa utrymme för att heja på, och låta sig påhejas av, andra deltagare. Väl i mål väntade medaljer och härligt umgänge.

Tack för ännu en underbar sammankomst under Glädjeknuffs flagg. Tack Allan för filmen nedan! Tack Martin för plötsligt funktionärsinhopp! Och tack Malin för att du är en sådan fin assistent till Tim!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *