Sylvesterloppet med Michelle och Elliot

Äntligen kom så dagen när Glädjeknuff fick debutera på Göteborgs gator!

Solvikingarna arrangerar det 10 km långa Sylvesterloppet på nyårsafton med start och mål på klassiska Heden. Tävlingsledare Fanny Johansson gav oss ett varmt välkomnande redan vid nummerlappsutdelningen och vädret var bästa tänkbara med sol och någon minusgrad. Sex taggade och starka medlöpare mötte upp Michelle och Elliot med familjer strax innan start.

Loppet löps i två varv och Michelle var först ut. Vi startade allra längst bak till tung discomusik och jobbade oss framåt i fältet. Lite drygt halvvägs lämnade en lycklig Michelle över till en förväntansfull Elliot och nu hade vi verkligen fått upp farten till Elliots stora förtjusning. Det var verkligen en folkfest. Över 1500 personer sprang in det nya året och längs banan möttes Michelle och Elliot hela vägen av glada tillrop och handklappande av medlöpare, publik och funktionärer. På upploppet anslöt Michelle och på tiden 54.17 korsade vi tillsammans mållinjen och de båda fick sina medaljer.

Stor glädje hos barnen, familjerna, medlöpare och publik! Solvikingarna och tävlingsledare Fanny tog emot oss i mål och sa att vi alltid är välkomna tillbaka till Sylvesterloppet!

Stort tack till alla och vi ses 2016!

/Glädjeknuff Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *