Stafettvarvet 2016 – Pokalregn över våra riddare!

Så var det dags för Glädjeknuff att göra debut i Göteborgsvarvet. Det blev i Stafettvarvet som avgjordes i Slottsskogen kvällen onsdagen den 18 maj.

Fem barn och ungdomar tog varsin av de fem sträckorna i stafetten. Arrangören, med tävlingsledare Nicholas i spetsen, gjorde allt för att saker skulle fungera för oss. Vi växlade i Ågrenskas tält i företagsbyn som banan passerar igenom och där kunde familjer och löpare från Ågrenskas två lag stå och heja varje gång vi kom in och bytte passagerare.

Det var en fantastisk fin kväll och barnen och ungdomarna strålade ikapp av glädje att få känna fartvinden i håret och suget i magen när farten ökade nerför branta ”Pliktabacken”.

Publik, medlöpare och funktionärer hejade och skrek uppmuntrande på oss hela tiden och tävlingsledaren skrev efter loppet att han var rörd av engagemanget och glädjen hos alla inblandade och önskade oss välkomna tillbaka nästa år.

När en flicka frågade om medalj ordnade Nicholas och Varvet pokaler till alla deltagare!

En förälder skrev efter loppet: ”det är ni löpare om några som ska ha ett stort tack! Lyckan T upplevde är något hon kommer att bära med sig i hela sitt liv”

Ett stort tack till de fem barnen som tävlade och deras familjer och assistenter, till våra outtröttliga glädjeknuffare och till Göteborgsvarvet som välkomnade oss på bästa tänkbara vis.

/Anders Sandegård, Glädjeknuff Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *