Kungsholmen Runt – Tjoho!

Tio, nio, åtta, sju, sex, fem…

Nu ligger lördagen tre dagar bakåt i tiden, men de sista dagarna inför halvmaratonloppet Kungsholmen Runt, de sista timmarna och de sista tio sekunderna, så var det intensiv aktivitet för att landa i startfållan med två joëletter, Rebecka, Dennis, Julia och tretton löpare.

Och vilken dag det blev! Ett bevis på att Glädjeknuffs verksamhet har alla chanser att blomstra. För blommade ut, det gjorde vi alla. Löpandes vid joëletternas flanker, där Rebecka, Dennis och Julia mer än besvarade vår övertygelse om att löpningen är det rätta forumet att uppleva glädje, även om man inte kan springa själv.

Tack för att vi fick ge av vår rörelseenergi och tack för att ni gav oss glada miner och förtjusta hurrarop!

Tack också till Kungsholmen Runt, och särskilt till Cédric, som väl insatt i den franska ”joëlettekulturen”, inte tvekade att ge oss tillträde till loppet. En välvilja som vi hoppas att andra arrangörer kommer att smittas av.

Och givetvis, ett stort tack till alla er löpare, som med kort varsel slöt upp och sprang de 21,1 kilometerna med entusiasm och engagemang.

Hälsningar,
Viktor, Daniel, Fredrik och Mårten.

Glädjeknuff - KR2013 - 1Glädjeknuff - KR2013 - 2Glädjeknuff - KR2013 - 3Glädjeknuff - KR2013 - 4Glädjeknuff - KR2013 - 5Glädjeknuff - KR2013 - 6Glädjeknuff - KR2013 - 7Glädjeknuff - KR2013 - 8

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” width=”450″ verb=”like” font=”lucida grande”]

 

Kommentarer

kommentarer

2 kommentarer

 1. Fantastiskt. Så väldigt kul att se att det blev en lyckad Kungsholmen Runt. Vi på Running Sweden verkligen gillar det ni gör på ’Glädjeknuff’ Det är så himla coolt att ge andra möjligheten att uppleva och njuta av en stor tävling.

  Säg till om ni behöver flera löpare framöver.

  En fråga. Hur fungerar Joeletter i terräng? (jag tänker på Lidingöloppet)

  Cheers
  Colm

  1. Tack Colm!

   Vi är glada att ett antal RS-löpare slöt upp och bidrog till att göra löpningen så pass lyckad som den blev. Vi kommer garanterat behöva fler löpare i framtiden och är glada att ni kan bidra med ”raggandet”.

   Joëletten är byggd med terränglöpning i fokus. Den har ett hjul med dämpning och flyter fram rätt fint. Man får givetvis hålla ner farten när man kör över rötter och så, men i övrigt går den bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *