Elliot och Thea vädrar vårluft! – Vårtävlingarna 2019

Lördagen den 16 mars bjöd Solvikingarna in oss till Vårtävlingarna, som går på Skatås 8 km-slinga. Vi ställde upp i 16 km-klassen (2 varv på banan). Första varvet med Elliot, det andra varvet med Thea.

Elliot var på strålande humör och klev själv upp i vagnen. Han visste vad som var på gång och kunde inte vänta på att komma iväg. Vi var hela 9 löpare för dagen och vi hade på förhand bestämt att vi skulle hålla en jämn lugn fart. Vi startade helt enligt plan. Alla var på gott humör och det gick smidigt framåt.

Efter 3 km kom första backen. Där passerades vi av Musse (Mustafa Mohamed), som var ute på sitt tredje varv i 32 km-loppet, i jakt på banrekordet. Ett litet stopp strax efter för att samla gänget och hämta andan, sen vidare fem glada kilometer till varvning. Väl där föll vi löpare in på led efter joëletten, så att Elliot fullt ut kunde ta emot publikens jubel.

Theas tur. Samma resa längs banan, nu rejält varma i kläderna. På upploppet mötte representanter från Solvikingarna upp med en segerbukett som Thea tog emot, varpå vi passerade mållinjen. Ännu en känsla av seger för oss alla i Glädjeknuff-gänget! 🙂

/Glädjeknuff Göteborg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *