Stafettvarvet 2018 – 5 gånger swoosch!

Rekordmånga lag var anmälda till Stafettvarvet i år och Göteborgsvarvet hade sin vana trogen sponsrat Glädjeknuff med en fri startplats.

Solen lyste varmt på oss alla i den vackra försommarkvällen när Alva gav sig ut på första sträckan. Hon har varit med en gång förut och tog stafettpinnen med van hand och såg ut att njuta stort hela varvet.

Växlingen över till veteranen Michelle gick smidigt och hon strålade ikapp med publiken och alla glada hejande funktionärer.

Sen var det dags för ännu en erfaren riddare, Thea, som även representerat Glädjeknuff internationellt, tog hand om tredje sträckan på finaste sätt.

Vid växlingen stod en taggad debutant, Anna-Lovisa det gick undan hela varvet, medlöpare gjorde high-five och snart var det dags för slutmannen Elliot att föra laget mot mål.

Vi dansade till trumorkestern högst upp i Pliktabacken och satte fart utför. Publikens jubel visste inga gränser på upploppet!

Glädjeknuff tackar för sig och kommer gärna tillbaka nästa år!

(Sluttiden skrev till 1 timme och 31 minuter vilket innebär strax under 5 minuter tempo inklusive alla växlingar. Plats 245 av 597 i mixedklassen)

FOTO: Glenn T Unger (falkenbergsbild.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *