Lindholmenstafetten 2016

Lindholmenstafetten-4

[hr]

Glädjeknuff Göteborg deltog Lindholmenstafetten den 7 september. Loppet arrangeras av IF Kville och är en stafett över 4 x 2,5 km och precis som de övriga stafettlagen löste barnen av varandra vid växling. Fyra barn deltog alltså i Glädjeknuffs lag.

Banan går vackert längst ut på Lindholmen bara några meter från Göta Älv och nästan 100 lag deltog i årets stafett. Det var vackert väder och speakern och publiken gav extra uppmärksamhet till Glädjeknufflaget och i mål fick gänget medaljer och IF Kville mössor.

Ett exempel på vad Glädjeknuff kan betyda för ett barn och föräldrar: ”Lyckan är helt total hos T! Imorgon ska hon ha sitt finaste halsband i skolan, dvs medaljen. Tom mössan var svår att ta av vid läggdags.” och ”Första T gjorde imorse var att klappa på medaljen o säga ”Den é awesome!” Hoppas att ni förstår vilken otroligt enormt stor grej ni gjorde igår för en 10-årig tjej, som har ett smärtskov just nu som nästan inte är hanterbart o som har gjort att hon har varit sängliggande flera dagar denna veckan. Att som förälder se sitt barn vakna med ett sånt leende jag möttes av idag går inte att vara nog tacksam för!”.

Glädjeknuff vill tacka alla fyra fantastiska barn, deras familjer, våra starka medlöpare samt arrangörsföreningen IF Kville som gjorde denna fina kväll möjlig! TACK!

[hr]

Lindholmenstafetten-2Lindholmenstafetten-1Lindholmenstafetten-3Lindholmenstafetten-6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *