Kamp mot terrängen! – Sandsjöbacka Trail 2019

I lördags stod Glädjeknuff på startlinjen på Sandsjöbacka Trail Marathons 14k-distans. Detta var det tuffaste lopp Göteborgssektionen hittills givit sig i kast med. En utmanande bana som startar i Sandsjöbacka vid Sisjöns Scoutstuga och tar oss genom vackra Änggårdsbergen till målet på ståtliga högt belägna Skansen Kronan med utsikt över hela Göteborg.

Thea startade längs stigarna vid Sisjön och det gick undan till bytet efter 7km. Där tog Elliot vid och i Mölndalsravinen låg träd kors och tvärs så att joelëtten fick lyftas och backas för att komma genom vid ett parti. Avslutningen upp på centrala medicinarberget och Landalabergen är stentuff. Två tuffa trailstigningar på leriga stigar och hala klipphällar. På målrakan längs den brant slingrande smala vägen upp till Skansen anslöt Thea för gemensam målgång efter 2 timmar och 34 minuter fantastisk resa genom vackra, men för många otillgängliga delar, av Göteborg.

I mål delades kramar och medaljer ut och lyckan var stor hos samtliga deltagare. I ett sånt här lopp gör vi det Glädjeknuff och joelëtten är till för – att erbjuda naturupplevelser till de som inte kan ta sig ut i skogen på egen hand.

Stort tack till arrangören Sandsjöbacka Trail, all hejande publik och alla fantastiska medtävlare som bar oss fram hela vägen. Vi kommer gärna tillbaka till denna storslagna löparfest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *